Employer branding waar verhaal en expertise elkaar versterken

Klant

SB Heedfeld is een studiebureau met 40 jaar ervaring in het ontwerpen van speciale gebouwtechnieken

Mast doet

Content strategie
Content creatie
Social media
Fotografie

Studiebureel Heedfeld is op zoek naar ervaren ingenieurs gespecialiseerd in HVAC of elektriciteit. Deze profielen zijn schaars. Om hun zoektocht te stimuleren, creëerden we een nieuw merk voor SB Heedfeld. We fristen hun huisstijl op, schreven enkele creatieve slogans, bepaalden de communicatiestrategie en implementeerden deze met een content kalender. Nu shinen hun getalenteerde ingenieurs en projecten op social media.

Het kleurenpalet van limoengroen en aubergine zorgt ervoor dat dit studiebureel opvalt. We kozen voor een geschreven font in het logo, dat ook terugkomt in de social media posts. Dit is een knipoog naar de aantekeningen die ingenieurs maken op plannen. De fotografie laat de ingenieurs in hun natuurlijke habitat zien. Van 3D-tekeningen naar heel veel papieren plannen en een potje pingpong in de ontspanningsruimte.

Wil je ook graag opvallen zoals Studiebureel Heedfeld?
Kom eens praten. We werken graag samen met fijne merken en mensen.

Contacteer ons

Voor onze contacten is het heel duidelijk dat we een professioneel team onder de arm hebben genomen. We krijgen leuke reacties en het aantal volgers stijgt nog steeds!
Renilde Colla
Zaakvoerder Studiebureel Heedfeld

Bekijk meer cases

Ontdek alle cases