Nieuws

Nieuw platform Inspireermij.be deelt kennis over hr en branding

Laptop op zuil met de homepage van inspireermij.be zichtbaar op het scherm

Inspiratie, expertise en groei voor ondernemers en managers komen samen in inspireermij.be. Een nieuw initiatief van hr-dienstverlener Flexorius (Lummen) en brandingbureau Mast (Hasselt). Ze bundelen hun krachten en delen hun expertise via interactieve inspiratiesessies.

Hoe komt zo’n idee tot stand? Katrien Vanrusselt, COO van Flexorius vertelt: “Een klant contacteerde Bert Schols en mij met de vraag om een inspiratiesessie te organiseren rond hr en marketing. We hebben zoveel expertise in huis, waarom delen we deze niet met ondernemers en managers? En zo is inspireermij.be geboren”

“De juiste mensen aantrekken en behouden blijft voor veel bedrijven een grote uitdaging,” vult Bert Schols, zaakvoerder van Mast, aan. "Veel van die bedrijven hebben een intern marketing- en hr-team. Wij zijn er om hen te ondersteunen en de blinde vlekken in hun organisatie op te speuren. In een inspiratiesessie delen onze experts waardevolle inzichten die je team later zelf kan toepassen."

Interactieve inspiratiesessies voor groei

inspireermij.be biedt een breed scala aan thema’s waar ondernemers, marketing- en hr-managers mee te maken krijgen. Van het effectief aanpakken van pesten op het werk tot het creëren van een online impact met beperkte marketingmiddelen en je bedrijfswaarden intern laten leven. De branding- en hr-specialisten van Flexorius en Mast geven bedrijven zo de nodige handvaten om te groeien met een inspiratiesessie op maat.

De eerste reacties zijn alvast lovend. “De employer branding sessie gaf het management team heel wat interessante én toepasbare inzichten. Fijn dat de uitdaging ook vanuit zowel marketing als hr wordt benaderd”, zegt Sven Helsen, co-owner van KMG Accountants.  

Met liefde geschreven door
bij Mast

Wil je ook graag opvallen?
Kom eens praten. We werken graag samen met fijne merken en mensen.

Contacteer ons

Meer inzichten