Nieuws

Mast haalt toptalent terug naar Limburg

Creative Director Rik Mockers aan het werk op het kantoor van Mast Agency

We zetten een belangrijke stap door Rik Mockers aan te werven. Met meer dan 11 jaar ervaring als senior brand designer bij toonaangevende bureaus, waaronder SKINN, brengt Rik waardevolle expertise naar Mast.

Hij startte in april als Creative Director bij Mast en tilt niet alleen hun branding tak naar een hoger niveau. Maar hij draagt ook bij aan de verdere uitbouw van hun creatieve team. Met de komst van Rik zet Mast een volgende stap in haar groeiproces. Het bedrijf ambieert niet enkel om een gekend branding agency voor KMO’s te zijn. Maar ook om creatief talent naar Limburg te trekken. ”We zien straf talent nog al te vaak vertrekken naar Brussel, Antwerpen of Gent. Daar willen we verandering in brengen”, aldus Bert Schols. 

“In mijn eerste weken kon ik meteen mijn creativiteit loslaten op klanten, zoals De Winning, Proactify, Monard Law en Nelissen”, zegt Rik. Zijn expertise en creatieve inzichten vormen een unieke meerwaarde voor de projecten van Mast.

Met Rik aan boord versterkt Mast zijn positie als opkomend branding agency in Limburg. Door ervaren talent aan te trekken, laat Mast zien dat ze klaar is om de uitdagingen van de KMO-markt aan te gaan.

Met liefde geschreven door
bij Mast

Wil je ook graag opvallen?
Kom eens praten. We werken graag samen met fijne merken en mensen.

Contacteer ons

Meer inzichten